Palvelumme

Palvelemme sinua yksilöllisesti.
Ei niin suurta tai pientä asiaa, ettemmekö auttaisi!

Lapsiperheelle lisävuoteita, no totta kai onnistuu. Ihmisen paras ystävä tulisi mukana ja pelijoukkueen urheilukamppeet pitäisi saada kuivamaan? Voi tokkiinsa, tämä järjestyy. Sauna lämpenee ja iltapalaa voit tilata huoneeseesi. Kaikki lutviutuu, niin kuin meillä päin on tapana sanoa.

Vastaanottomme on sinua varten

Avoinna sopimuksen mukaan (puhelinpalvelu 24 h)
+358 44 7520 500
info@lietsuhotel.fi

Soita

Karjalainen aamiainen ja iltapala

Aamiaisemme jää mieleen. Jotkut näkevät siitä jopa unta. Tuoretta leipää, marjaisia vitamiiniaarteita, karjalanpiirakoita, paikallisen paahtimon kahvia ja omaa yrttiteesekoitusta. Karjalainen emäntä huolehtii, ettei pöydästä lähdetä nälkäisenä!

Karjalainen aamiainen 8 €/hlö. Varaus huonevarauksen yhteydessä tai  edellisiltaan klo 18 mennessä.

Saavutko hotellille myöhään ja nälkäisenä, tai kaipaatko koko perheelle iltapalaa? Järjestämme sinulle maistuvan iltapalan suoraan huoneeseesi. Kerro toiveesi etukäteen ja jätä muu huoleksemme!

Karjalainen iltapala 8 €/hlö saapumispäivänä huoneistoon toimitettuna, varaus huonevarauksen yhteydessä tai samana päivänä klo 12 mennessä. Tarjoilemme iltapalaa myös muulloin sopimuksen mukaan.

Sauna jokimaisemalla

Leppoisat löylyt odottavat sinua 5. kerroksen saunassamme. Sovi vain etukäteen, milloin haluaisit oman saunavuorosi ja jätä päivän kiireet taaksesi. Suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme varattaessa tunnin saunavuoro kerran majoituksen aikana sisältyy hintaan (muutoin 30 €/h).

Saunaelämys 85 € (1,5 h) sisältää paikallista alkoholitonta kuohujuomaa, naposteltavia sesongin mukaan sekä hemmottelutuotteen. Saunaelämys on tilattavissa verkkosivuiltamme huonevarauksen yhteydessä sekä vastaanotostamme.

Lemmikkieläimet

Nappi, Muru, Tellu ja moni muu nelijalkainen pääsee meillä isäntäväen kanssa yöpymään hotellimme lemmikkihuoneisiin. Ilmoitathan varausta tehdessäsi, jos lemmikki matkustaa mukanasi niin lemmikkiäsi odottavat huoneistossa makuualusta ja ruokakuppi. Veloitamme lemmikeistä 15 €/vrk sisältäen enimmillään kaksi lemmikkiä.

Pysäköinti

Lietsun läheisyydessä on useita pysäköintialueita. Tällä hetkellä Lietsun asiakkaille on neuvoteltuna edullista pysäköintitilaa Joensuun Toriparkissa (Koskikatu 2), noin 200 metrin päässä hotellistamme. Pysäköinti Joensuun Toriparkissa maksaa Lietsun asiakkaille 8 €/vrk. Varattaessa majoitus suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, pysäköinti sisältyy majoituksen hintaan. Kesällä 2020 saamme käyttöömme oman paikoitusalueen Lietsun piha-alueella.

Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa huonevarauksen lisätiedoissa. Ellei tämä ole mahdollista, tulee auton rekisterinumero ilmoittaa vastaanottoon viimeistään hotelliin saavuttaessa.

Esteettömyys

Palvelemme kaikkia niin hyvin kuin vain voimme. Tutustu esteettömiin palveluihimme ja tiloihimme. Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluista erityisryhmille. Lue lisää täältä.

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu – vieraanvarainen hotelli Joensuussa

Neuvottelu- ja saunatila Joensuun keskustassa

Vuokraamme jokimaisemaan avautuvaa 5. kerroksen neuvottelu- ja saunatilaamme. Neuvottelutilassa on 55” näyttö, jääkaappi, wc sekä kokoustarvikkeita. Neuvottelutila toimii samalla saunan pukuhuoneena. Järjestämme tarvittaessa myös tarjoilun. Sekä tilan että tarjoilun sitovat tilaukset vähintään 7 vrk aikaisemmin vastaanotostamme.

Neuvottelutila ilman saunaa max. 8 hlö

  • klo 8-16 välisenä aikana 20 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 40 €/h

Neuvottelutila saunalla max. 8 hlö, sis. pyyhkeet

  • klo 8-16 välisenä aikana 30 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 50 €/h