Palvelumme

Palvelemme sinua yksilöllisesti.
Ei niin suurta tai pientä asiaa, ettemmekö auttaisi!

Lapsiperheelle lisävuoteita, no totta kai onnistuu. Ihmisen paras ystävä tulisi mukana ja urheilukamppeet pitäisi saada kuivamaan? Voi tokkiinsa, tämä järjestyy. Sauna lämpenee ja evästä voit tilata huoneeseesi. Kaikki lutviutuu, niin kuin meillä päin on tapana sanoa.

Vastaanottomme on sinua varten

16.00-20.00, puhelinpalvelu 24 h
+358 44 7520 500
info@lietsuhotel.fi

Soita

Karjalainen aamiainen ja iltapala

Toistaiseksi tarjoilemme aamiaisen ja iltapalan korvaavan evästarjottimen huoneistoon illalla. Evästarjottimeen, 8 €/hlö, sisältyy mm. paikallisia piiroita ja leipää, monenmoisia piällisiä, jogurttia, luomumysliä, paikallisia kananmunia, marjoja vaihtuvin tavoin, maitoa sekä mehua lähitienoolta. Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen.

5. kerroksen tuvassamme sijaitseva kahvi- ja kaakaoautomaatti on vapaasti vieraidemme käytössä ja sen yhteydessä saatavana on myös hedelmiä ja annospuuropusseja.

Pysäköinti

Pysäköinti hotellirakennuksen pohjoispäädyssä sijaitsevalla parkkialueellamme on Lietsun vieraille mahdollista hintaan 8 €/vrk. Suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme varattuihin majoituksiin pysäköinti sisältyy hintaan. Pysäköintiluvan saatte vastaanotosta ja mikäli saavutte myöhään, toimitamme luvan pyynnöstä huoneistoon.

Mikäli hotellin parkkialue on täynnä, voitte pysäköidä P-Toriparkkiin (sisäänajo Koskikatu 2) samoin ehdoin. Sitä varten tulee ilmoittaa auton rekisterinumero vastaanottoomme, puh. 044 7520 500. Teidän ei tarvitse asioida P-Toriparkin parkkiautomaatilla.

Sähköautojen lataus

Parkkialueellamme lähimpänä sisäänkäyntiä on neljä ns. hidasta sähköauton latauspistettä (2 kW) ja ne ovat käytettävissä pysäköinnin hintaan sisältyen. P-Toriparkissa on kuusi maksullista latauspistettä (22 ja 50 kW) ja ne ovat käytettävissä Väre-sovelluksella.

Sauna jokimaisemalla

Leppoisat löylyt odottavat sinua 5. kerroksen saunassamme. Sovi vain etukäteen, milloin haluaisit oman saunavuorosi ja jätä päivän kiireet taaksesi. Varatessasi majoituksen suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, tunnin saunavuoro kerran majoituksen aikana (pitkissä majoituksissa kerran viikossa) sisältyy hintaan saatavuuden mukaan, muutoin 20 €/h.

Kuntosali

Hiki pintaan? Alakerrassamme sijaitseva EasyFit-kuntosali on vieraidemme käytettävissä hintaan 8 €/kerta. Varattaessa majoitus suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, kuntosali sisältyy majoituksen hintaan. Kuntosaliavaimen tiedustelut vastaanotosta.

Lemmikkieläimet

Nappi, Muru, Tellu ja moni muu nelijalkainen pääsee meillä isäntäväen kanssa yöpymään hotellimme lemmikkihuoneisiin. Ilmoitathan varausta tehdessäsi, jos lemmikki matkustaa mukanasi niin lemmikkiäsi odottavat huoneistossa ruokakuppi ja tassupyyhe. Veloitamme lemmikeistä 15 €/vrk sisältäen enimmillään kaksi lemmikkiä.

Esteettömyys

Palvelemme kaikkia niin hyvin kuin vain voimme. Tutustu esteettömiin palveluihimme ja tiloihimme. Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluista erityisryhmille. Lue lisää täältä.

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu - sauna neuvotteluhuone jokinäköala majoitus Joensuu

Neuvottelu- ja saunatila Joensuun keskustassa

Vuokraamme jokimaisemaan avautuvaa 5. kerroksen neuvottelu- ja saunatilaamme. Neuvottelutilassa on 55” näyttö, jääkaappi, wc sekä kokoustarvikkeita. Neuvottelutila toimii samalla saunan pukuhuoneena. Järjestämme tarvittaessa myös tarjoilun.

Neuvottelutila ilman saunaa max. 8 hlö

  • klo 8-16 välisenä aikana 20 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 40 €/h

Neuvottelutila saunalla max. 8 hlö, sis. pyyhkeet

  • klo 8-16 välisenä aikana 30 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 50 €/h
Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu - sauna neuvotteluhuone jokinäköala majoitus Joensuu
Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu - sauna neuvotteluhuone jokinäköala majoitus Joensuu