Palvelumme

Palvelemme sinua yksilöllisesti.
Ei niin suurta tai pientä asiaa, ettemmekö auttaisi!

Lapsiperheelle lisävuoteita, no totta kai onnistuu. Ihmisen paras ystävä tulisi mukana ja sähköauto kaipaa virtaa? Voi tokkiinsa, tämä järjestyy. Sauna lämpenee ja iltapalaa voit tilata huoneeseesi. Kaikki lutviutuu, niin kuin meillä päin on tapana sanoa.

Lietsussa on rauhallista ja turvallista yöpyä. Olemme syrjinnästä vapaa alue. Meille kaikki ovat yhdenvertaisia ja sydämellisesti tervetulleita.

Karjalainen aamiainen

Lietsun herkullinen karjalainen aamiaispöytä odottaa sinua 5. kerroksen tuvassa ma–pe klo 7.00–9.30 ja la–su klo 8.00–10.30. Tuoreet karjalanpiirakat ja muut perinneherkut, haudutettu puuro, lähileipomon leipä, runsaat lisukkeet kuten lähivesien kalat, Joensuun meijerin juustot ja kotimaiset kasvikset, tutun tuottajan kananmunat, metsiemme marjat ja lähitienoon mehu, paikallisen paahtimon kahvia unohtamatta – tällä päivä lähtee käyntiin mainiosti! Voit nauttia karjalaisen aamiaispöydän herkut myös leppoisasti omassa huoneistossasi poimien ne mukaasi tuvastamme.

Aamiaisen hinta on majoituksen yhteydessä 10 € /hlö, muutoin aikuiset ja yli 12-vuotiaat 16 € /hlö, 4-12-vuotiaat 8 € /hlö ja 0-3 v. veloituksetta.

Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta pakottaa muina aikoina, niin tuvassamme sijaitseva kahvi- ja kaakaoautomaatti on vapaasti vieraidemme käytössä. Sen yhteydessä on tarjolla myös hedelmiä ja annospuuropusseja.

Varaa aamiainen

Iltapala huoneeseen

Tarina kertoo, että karjalaiskylissä talon miesten lähtiessä savottaan, saivat he evääkseen emännän leipomia lihakukkoja. Vuodenajasta riippuen sisälle leivottiin myös perunaa, lanttua tai kalaa – mitä nyt saatavilla oli.

Maukkaana iltapalana tarjoilemmekin huoneeseesi joko lähileipomon liha- tai lanttukukon annoskoossa, marjaisaa smoothieta sekä mehua hintaan 10 €/hlö. Kukkoja ei ole saatavana vegaanisena tai gluteenittomana, mutta emäntämme kyllä taikoo tilalle muita herkkuja!

Varaa iltapala

lietsu hotelli joensuu iltapala karjalainen ruoka

Paikallisia herkkuja

Haluatko ilahduttaa ystävääsi tai rakastasi tai nautiskella herkuista ihan vaan itseksesi? Tarjoilemme huoneeseesi paikallista alkoholitonta kuohujuomaa, suloisia leivoksia lähileipomosta sekä makiaa naposteltavaa paikalliselta luomumarjatilalta hintaan 10 €/hlö. Herkut ovat saatavana myös vegaanisena ja gluteenittomana!

Kuohujuoman salaisuus piilee käsin kerätyissä mustaherukanlehdissä ja niiden taitavassa käsittelyssä. Leivokset puolestaan ovat käsityön huippuja yllätyksellisine täytteineen. Ja ne luomumansikat – lähes 30 vuoden kokemuksella kasvatettuja ja suussasulaviksi herkuiksi taiteiltuja!

Varaa herkkuja

lietsu hotelli joensuu paikallisia herkkuja juhla

Sauna jokimaisemalla

Leppoisat löylyt odottavat sinua 5. kerroksen saunassamme. Sovi vain etukäteen, milloin haluaisit oman saunavuorosi ja jätä päivän kiireet taaksesi!

Yksityinen 40 minuutin saunavuoro kerran majoituksen aikana (pitkissä majoituksissa kerran viikossa) sisältyy hintaan saatavuuden mukaan. Saunavuorot alkavat aina tasatunnein ensimmäisen ollessa klo 17 ja viimeisen vuoron alkaessa klo 21. Saunan pukuhuoneen jääkaapista löydät myös alkoholittomia virvokkeita kruunaamaan rentouttavan saunahetken jokimaisemassamme!

Varaa saunavuoro

Lemmikkieläimet

Nappi, Muru, Tellu ja moni muu nelijalkainen pääsee meillä isäntäväen kanssa yöpymään hotellimme lemmikkihuoneisiin. Ilmoitathan mukana matkustavista lemmikeistä varausta tehdessäsi, niin tuomme huoneistoon ruokakupin ja tassupyyhkeen. Veloitamme lemmikeistä 15 €/vrk sisältäen enimmillään kaksi lemmikkiä.

Tuvassamme on toisinaan tavattavissa kuvassa kurkisteleva hotellikoira Lysti tai kaverinsa Sitku.

Polkupyörät

Joensuu ympäristöineen on helppo ottaa haltuun polkupyörällä!  Tiedustelethan kolmen maksutta lainattavan polkupyörämme saatavuutta vastaanotostamme. Kesäaikaan kaupungista löytyy myös vuokrattavia sähköpotkulautoja ja -polkupyöriä.

Kuntosali

Hiki pintaan? Alakerrassamme sijaitseva EasyFit-kuntosali on  vieraidemme käytettävissä klo 04-24. Kuntosaliavaimen tiedustelut vastaanotosta.

Esteettömyys

Palvelemme kaikkia vieraitamme niin hyvin kuin vain voimme. Tutustu esteettömiin palveluihimme ja tiloihimme. Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluista erityisryhmille. Lue lisää täältä.

 

Pysäköinti

Pysäköintipaikkamme sijaitsevat hotellirakennuksen pohjoispäädyssä ja ne on merkitty punaisin Lietsu-kyltein. Pysäköintiluvan saatte vastaanotosta ja mikäli saavutte myöhään, toimitamme luvan pyynnöstä huoneistoonne.

Voitte pysäköidä henkilöauton myös P-Toriparkkiin (sisäänajo Koskikatu 2) – ilmoittakaa sitä varten auton rekisterinumero vastaanottoomme, puh. 044 7520 500. Teidän ei tarvitse asioida P-Toriparkin parkkiautomaatilla.

Pysäköinnin hinta niin Lietsun piha-alueella kuin P-Toriparkissakin on 10 €/vrk.

Sähköautojen lataus

Parkkialueellamme lähimpänä sisäänkäyntiä on neljä ns. hidasta sähköauton latauspistettä (2 kW) ja ne ovat käytettävissä pysäköinnin hintaan sisältyen. Latauspaikka kannattaa varata vastaanotostamme etukäteen. P-Toriparkissa on kuusi maksullista latauspistettä (22 ja 50 kW) ja ne ovat käytettävissä Väre-sovelluksella.

Neuvottelu- ja saunatila Joensuun keskustassa

Vuokraamme jokimaisemaan avautuvaa 5. kerroksen neuvottelu- ja saunatilaamme. Neuvottelutilassa on 55” näyttö, jääkaappi, wc sekä kokoustarvikkeita. Neuvottelutila toimii samalla saunan pukuhuoneena. Järjestämme tarvittaessa myös tarjoilun.

Neuvottelutila ilman saunaa max. 8 hlö

  • klo 8-16 välisenä aikana 20 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 40 €/h

Neuvottelutila saunalla max. 8 hlö, sis. pyyhkeet

  • klo 8-16 välisenä aikana 30 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 50 €/h

Lähetä meille tarjouspyyntö!