Palvelumme

Palvelemme sinua yksilöllisesti.
Ei niin suurta tai pientä asiaa, ettemmekö auttaisi!

Lapsiperheelle lisävuoteita, no totta kai onnistuu. Ihmisen paras ystävä tulisi mukana ja sähköauto kaipaa virtaa? Voi tokkiinsa, tämä järjestyy. Sauna lämpenee ja iltapalaa voit tilata huoneeseesi. Kaikki lutviutuu, niin kuin meillä päin on tapana sanoa.

Lietsussa on rauhallista ja turvallista yöpyä. Olemme syrjinnästä vapaa alue. Meille kaikki ovat yhdenvertaisia ja sydämellisesti tervetulleita.

Karjalainen aamiainen ja iltapala

Lietsun herkullinen karjalainen aamiaispöytä odottaa sinua 5. kerroksen tuvassa ma–pe klo 7.00–9.30 ja la–su klo 8.00–10.30. Tuoreet karjalanpiirakat ja muut perinneherkut, haudutettu puuro, lähileipomon leipä, runsaat lisukkeet kuten lähivesien kalat, Joensuun meijerin juustot ja kotimaiset kasvikset, tutun tuottajan kananmunat, metsiemme marjat ja lähitienoon mehu, paikallisen paahtimon kahvia unohtamatta – Tällä päivä lähtee käyntiin mainiosti!

Voit nauttia karjalaisen aamiaispöydän herkut myös turvallisesti omassa huoneistossasi poimien ne mukaasi tuvastamme.

Aamiaisen hinta on majoituksen yhteydessä 8 € /hlö, muutoin aikuiset ja yli 12-vuotiaat 14 € /hlö, 4-12-vuotiaat 6 € /hlö ja 0-3 v. veloituksetta. Voit myös tilata huoneistoosi maukkaan, kylmän iltapalan (8 € /hlö) ja nautiskella karjalaisia eväitä omassa rauhassa silloin, kun sinulle sopii.

Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta pakottaa muina aikoina, niin tuvassamme sijaitseva kahvi- ja kaakaoautomaatti on vapaasti vieraidemme käytössä. Sen yhteydessä on tarjolla myös hedelmiä ja annospuuropusseja.

Varaa aamiainen

Sauna jokimaisemalla

Leppoisat löylyt odottavat sinua 5. kerroksen saunassamme. Sovi vain etukäteen, milloin haluaisit oman saunavuorosi ja jätä päivän kiireet taaksesi. Varatessasi majoituksen suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, tunnin saunavuoro kerran majoituksen aikana (pitkissä majoituksissa kerran viikossa) sisältyy hintaan saatavuuden mukaan, muutoin 20 €/h.

Varaa sauna

Lemmikkieläimet

Nappi, Muru, Tellu ja moni muu nelijalkainen pääsee meillä isäntäväen kanssa yöpymään hotellimme lemmikkihuoneisiin. Ilmoitathan mukana matkustavista lemmikeistä  varausta tehdessäsi, niin tuomme huoneistoon ruokakupin ja tassupyyhkeen. Veloitamme lemmikeistä 15 €/vrk sisältäen enimmillään kaksi lemmikkiä.

Kuntosali

Hiki pintaan? Alakerrassamme sijaitseva EasyFit-kuntosali on vieraidemme käytettävissä hintaan 8 €/kerta. Varatessasi majoituksen suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, kuntosali sisältyy majoituksen hintaan. Kuntosaliavaimen tiedustelut vastaanotosta.

Esteettömyys

Palvelemme kaikkia vieraitamme niin hyvin kuin vain voimme. Tutustu esteettömiin palveluihimme ja tiloihimme. Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluista erityisryhmille. Lue lisää täältä.

Pysäköinti

Pysäköinti hotellirakennuksen pohjoispäädyssä sijaitsevalla parkkialueellamme on Lietsun vieraille mahdollista hintaan 8 €/vrk. Suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme varattuihin majoituksiin pysäköinti sisältyy hintaan. Pysäköintiluvan saatte vastaanotosta ja mikäli saavutte myöhään, toimitamme luvan pyynnöstä huoneistoon.

Mikäli hotellin parkkialue on täynnä, voitte pysäköidä P-Toriparkkiin (sisäänajo Koskikatu 2) samoin ehdoin. Sitä varten tulee ilmoittaa auton rekisterinumero vastaanottoomme, puh. 044 7520 500. Teidän ei tarvitse asioida P-Toriparkin parkkiautomaatilla.

Sähköautojen lataus

Parkkialueellamme lähimpänä sisäänkäyntiä on neljä ns. hidasta sähköauton latauspistettä (2 kW) ja ne ovat käytettävissä pysäköinnin hintaan sisältyen. P-Toriparkissa on kuusi maksullista latauspistettä (22 ja 50 kW) ja ne ovat käytettävissä Väre-sovelluksella.

Neuvottelu- ja saunatila Joensuun keskustassa

Vuokraamme jokimaisemaan avautuvaa 5. kerroksen neuvottelu- ja saunatilaamme. Neuvottelutilassa on 55” näyttö, jääkaappi, wc sekä kokoustarvikkeita. Neuvottelutila toimii samalla saunan pukuhuoneena. Järjestämme tarvittaessa myös tarjoilun.

Neuvottelutila ilman saunaa max. 8 hlö

  • klo 8-16 välisenä aikana 20 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 40 €/h

Neuvottelutila saunalla max. 8 hlö, sis. pyyhkeet

  • klo 8-16 välisenä aikana 30 €/h
  • klo 16-22 välisenä aikana 50 €/h