Maksaminen

 

 

Hyväksymme maksuvälineinä VISA, MasterCard ja American Express -maksukortit sekä käteisen (eurot).

Hotelli ei ole velvollinen hyväksymään ulkomaista valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja. Jos varausta ei ole maksettu ennakkoon, on varaus maksettava käteisellä tai maksukortilla sisäänkirjauduttaessa. Hotellilla on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta.

Laskutamme erillisellä laskulla vain yrityksiä, joilla on voimassa oleva sopimus hotellin kanssa. Yksityishenkilöitä emme laskuta. Laskutettavista varauksista tulee sopia etukäteen hotellin kanssa. Laskutuslisä on 8,00 € ja maksuehto 14 vrk. Emme laskuta ulkoisten myyntikanavien kautta tulleita varauksia.

Maksunvälittäjänämme toimii Adyen.

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu luontokuva Lietsun tarina
Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu huoneistot rentoutuminen

Lietsun laskutustiedot

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina, joiden käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003729737145
OVT-tunnus: 003729737145

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Lietsu Palvelut Oy (Apix Skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan. Lietsu Palvelut Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003729737145@procountor.apix.fi