Palvelumme ryhmille

Joensuu seutukuntineen tarjoaa hulppeat puitteet porukassa jaettaville elämyksille joko kaupunkiympäristössä tahi luonnonrauhassa, kaikkina vuodenaikoina. Varaa meiltä ryhmällesi majoitus, ammattitaidolla toteutetut ohjelmapalvelut, tai vaikka koko paketti. Tutustu esimerkkeihimme alla tai kerro meille toiveesi!

LIETSU, VALAMON LUOSTARI & VILLA RUUSULA

Karjalainen makumatka

Aitojen makujen ja elämysten äärelle

Koe ehta ilo ja karjalainen vieraanvaraisuus kolmen kohteen makumatkalla! Tarjoamme pohjoiskarjalaisia herkkuja, kulttuuria ja perinteitä meiän mailta – milloinkas työ tulette?

Tällä kahden yön reissulla syödään tietenkin hyvin ja opitaan valmistamaan karjalanpiirakoita, soittamaan kannelta sekä saunotaan lempeissä löylyissä. Maistellaan aitoja Valamon luostariviinejä, kuullaan kiehtovia tarinoita, vieraillaan ihastuttavissa putiikeissa sekä nautitaan vieraanvaraisuudesta karjalaisine illallisineen ja aamiaisineen leppeitä lounashetkiä unohtamatta.

Tutustu makumatkan tunnelmaan tästä!

Matkaohjelma Rääkkylä – Heinävesi – Joensuu

Joko myö laitettais uunit lämpiimään? Kysäise ihmeessä lisätietoja meiltä sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai lähettämällä tarjouspyyntö.

Karjalainen makumatka Joensuu Heinävesi Rääkkylä Ryhmämatka matkapaketti

Lietsu & Taitokortteli

Kyläreissu Joensuuhun

Kädentaitoja ja kulttuuria

Ainutlaatuinen kyläreissu tutustuttaen teidät Joensuun keskustan kulttuurikohteisiin ja karjalaiseen vieraanvaraisuuteen. Tästä reissusta riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa! Kyläreissulla:
🌹 vierailette tunnelmallisessa Taitokorttelissa ja sen putiikeissa
🌹 vietätte iloisen hetken ohjatussa kädentaitopajassa
🌹 tutustutte Joensuun kulttuurikohteisiin oppaan johdolla
🌹 nautitte paikallisia herkkuja valituissa ravintoloissa ja kahviloissa
🌹 majoitutte karjalaishenkisessä Huoneistohotelli Lietsussa

Tarjoamme ryhmille majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Ohjelma koostetaan huomioiden toiveenne, ryhmän koko, matkan ajankohta ja palveluiden saatavuus. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia Joensuuhun ja takaisin. Tarvittavat kuljetukset Joensuussa lisämaksusta. Kohteet sijaitsevat alle 800 m etäisyydellä toisistaan Joensuun keskustassa. Jätä ihmeessä tarjouspyyntö!

Lietsu Boutique Aparthotel - Taitokortteli - Visit Karelia

lietsu joensuu taitokortteli hotelli majoitus lankakauppa käsityöt

Lietsu & Luoto Outdoor

Järvellä seikkaileville

Kontiolahdella Höytiäisellä, Joensuussa tai Kolilla

🐟 Luoto Outdoorin tarjoamalla veneretkellä on enintään 6 hlö ryhmällä mahdollisuus päästä nauttimaan vauhdin hurmasta. Opastetun retken aikana voidaan kiertää Jouhtenisen luontopolku, poimia marjoja ja sieniä sekä tutustua Höytiäisen historiallisiin kalasaunoihin ja valkeisiin hiekkarantoihin. Hinnat alk. 395 €/vene.

🐟 1-3 hengen ryhmälle tarkoitettu heittokalastusretki puolestaan soveltuu kaikille kalastuksesta kiinnostuneille. Retkellä käytössä ovat laadukkaat kalastusvälineet sekä ammattitaitoisen kalastusoppaan apu kohdekalojen eli ahvenen, kuhan ja hauen tavoittamiseksi. Hinnat alk. 395 €/vene.

Retkien sisältö ja kesto toteutetaan aina ryhmän toiveiden mukaisesti. Yhdistäkää retkeenne majoitus Huoneistohotelli Lietsussa ja tarjoamme teille aamiaiset veloituksetta.

Lisätietoja retkistä ja palveluista https://www.luotooutdoor.com/. Jätä tarjouspyyntö ja suunnittelemme teille järviseikkailun toiveidenne mukaan!

kalastusretki joensuu veneretki luonto järvi elämys hotelli majoitus lietsu

Lietsu & Kalastusretket Joensuu

Erästelijöille ja evästelijöille

Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Kalastusretket Joensuu on elämyspalveluiden tarjoaja, joka saattelee ryhmänne luontoon nautiskelemaan joko sen hiljaisuudesta sellaisenaan, herkullisista eväistä nokipannukahveineen tai erilaisista aktiviteeteista. Melontaretki Pielisjoella tarjoaa ihan uudenlaisen näkymän Joensuuhun, läheiset kansallispuistot tulevat tutuksi patikoimalla ja kalastusretkeä varten on mahdollista vuokrata vaikka kokonainen järvi!

Esimerkkihintoja retkille:
🧭 Melontaa Pielisjoella opastettuna alkaen 60 €/hlö
🧭 Eväsretki Mustalle Mäntyjärvelle alkaen 120 €/hlö
🧭 Melontakalastusta Mäntyjoella alkaen 132 €/hlö

Yhdistäkää retkeenne majoitus Huoneistohotelli Lietsussa ja tarjoamme teille aamiaiset veloituksetta. Lisätietoja retkistä ja palveluista https://www.kalastusretket.fi/. Jätä tarjouspyyntö ja räätälöimme teille aktiviteetit toiveidenne mukaan!

kansallispuisto koli matka loma patikointi lietsu hotelli

Lietsu & EasyFit

Urheilijoille ja joukkueille

Alk. 35 €/hlö/vrk

Olipa ohjelmassa sitten leiri, kilpailut tahi turnaus, niin Lietsussa liikkujat ja urheilijat pääsevät palautumaan ja tankkaamaan. Majoitus järjestyy valinnan mukaan niin ravitsevan aamiaisen, reippaan iltapalan tai tukevamman ruokailun kera – ihan räätälöidysti tarpeidenne mukaan. Alakerran kuntosali tarjoaa puitteet niin treeniin kuin kehonhuoltoonkin ja joukkuepalaveri hoituu tuvassamme. Hinnat ryhmille alkaen:
🎯 Majoitus aamiaisella alkaen 35 €/hlö/vrk (kun 3hh)
🎯 Iltapala 10 €/hlö: leipäpöytä piiroineen, piällisiä, tuoreksia, marjarahkaa, hedelmiä, maitoa, mehua
🎯 Kotiruokabuffet 14 €/hlö: salaattipöytä, lämmin ruoka lisukkeineen, pieni makia, leipäpöytä, maitoa, mehua, kahvia, kaakaota, teetä
🎯 Ryhmäliikuntatila 50 €/h
🎯 Kuntosalin ja saunan käyttö sovitaan tapauskohtaisesti.

Hinnat vaihtelevat ajankohdasta, saatavuudesta ja ryhmän koosta riippuen. Jätä tarjouspyyntö ja sumplitaan teille majoitus ja palvelut toiveidenne mukaan!

aamiainen lietsu hotelli majoitus joensuu