Esteettömyys

Lietsu on avoin kaikille

Huoneistohotelli Lietsu sijaitsee 1950-luvulla rakennetussa kiinteistössä Joensuun keskustassa. Olemme tiloja remontoidessa tehneet parhaamme, jotta kaikki vieraamme pääsevät majoittumaan meillä mahdollisimman esteettömästi. Joitakin rajoitteita kiinteistössä valitettavasti on ja siksi toivomme, että kerrot meille etukäteen mahdollisista erityistarpeistasi. Näin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Lämpimästi tervetuloa!

Esteettömyys Lietsussa

Hotellirakennuksen pohjoispäädyssä hotellin parkkipaikalla on invapysäköintipaikka. Pääsisäänkäynnin yhteydessä rakennuksen eteläpäädyssä on puolestaan luiska, jonka viereen on mahdollista pysäyttää auto jättöliikennettä varten. Pääsisäänkäynnin oven kynnys on 25 mm korkea. Vastaanottomme sijaitsee 5. kerroksessa, jonne on pääsy hissillä talon molemmista päädyistä (parkkipaikan päädystä kulku PIN-avainkoodilla). Pääsisäänkäynnin hissin leveys on 79 cm, syvyys 85 cm ja oviaukon leveys 75 cm. Parkkipaikan puoleisen päädyn hissi on suurempi, mutta sen ja katutason välillä on muutamia portaita.

Vastaanotossamme on palvelupistesilmukka. Hotellissa on kaksi esteetöntä huoneistoa 5. kerroksessa ja niistä toiseen on mahdollisuus majoittua opaskoiran kanssa. Saatavana on värinäherätyskello sekä visuaalinen/värisevä paloilmoitin. Henkilökuntamme avustaa teitä mielellään.

 

Lietsu hissi

 

Lietsu esteetön pysäköinti

Esteetön pysäköinti

Pääoven välittömässä läheisyydessä on 1 kpl esteettömiä autopaikkoja.

Lietsu esteettömyys apuvälineitä

Tarjolla on lainattavia apuvälineitä

Värinäherättäjä on saatavilla vastaanottotiskiltä.

Lietsu opaskoira sallittu

Avustaja- ja opaskoirat ovat sallittuja

Kerrothan avustaja- tai opaskoirastanne varauksen yhteydessä, jotta voimme varustaa huoneenne makuualustalla ja juomakupilla.

Lietsu induktiosilmukka

Käytössä on induktiosilmukka

Induktiosilmukka on käytettävissä vastaanottotilassa.

Mikrobiturvallisuus

Mikrobiturvallisuuden ja puhtauden varmistamiseksi Lietsun second hand -pienirtaimistot on käsitelty XHOME-puhdistuslinjastolla (mekaaninen puhdistus, otsonointi ja vetyperoksidikaasutus). Lisätietoja menetelmästä löydät täältä. Käytettynä hankitut kalusteemme ovat kunnostettuja ja kaikki niiden pehmytosat ja tekstiilit on taitaen uusittu kotimaista suosien. Lietsu sopii myös sisäilmasairaille ja herkistyneille majoittujille.

 

Opinnäytetyö Lietsun esteettömyydestä

Airaksinen, Reija 2019: Esteettömyydestä ja saavutettavuudesta viestiminen huoneistohotelli Lietsussa