Esteettömyys

Lietsu on avoin kaikille

Huoneistohotelli Lietsu sijaitsee 1950-luvulla rakennetussa kiinteistössä Joensuun keskustassa. Olemme tiloja remontoidessa tehneet parhaamme, jotta kaikki vieraamme pääsevät majoittumaan meillä mahdollisimman esteettömästi. Joitakin rajoitteita kiinteistössä valitettavasti on ja siksi toivomme, että kerrot meille etukäteen mahdollisista erityistarpeistasi. Näin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Lämpimästi tervetuloa!

Esteettömyys Lietsussa

Hotellirakennuksen sisäänkäynnin vierellä on invapysäköinti ja sisäänkäynnille johtaa luiska. Oven kynnys sisäänkäynnillä on 25 mm korkea. Vastaanottomme sijaitsee 5. kerroksessa ja sinne on pääsy hissillä. Hissin leveys on 79 cm, syvyys 85 cm ja oviaukon leveys 75 cm. Vastaanotossamme on palvelupistesilmukka. Hotellissa on kaksi esteetöntä huoneistoa 5. kerroksessa ja niistä toiseen on mahdollisuus majoittua opaskoiran kanssa. Saatavana on värinäherätyskello sekä visuaalinen/värisevä paloilmoitin. Henkilökuntamme avustaa teitä mielellään.

 

Lietsu hissi

 

Lietsu esteetön pysäköinti

Esteetön pysäköinti

Pääoven välittömässä läheisyydessä on 1 kpl esteettömiä autopaikkoja.

Lietsu esteettömyys apuvälineitä

Tarjolla on lainattavia apuvälineitä

Värinäherättäjä on saatavilla vastaanottotiskiltä.

Lietsu opaskoira sallittu

Avustaja- ja opaskoirat ovat sallittuja

Kerrothan avustaja- tai opaskoirastanne varauksen yhteydessä, jotta voimme varustaa huoneenne makuualustalla ja juomakupilla.

Lietsu induktiosilmukka

Käytössä on induktiosilmukka

Induktiosilmukka on käytettävissä vastaanottotilassa.