Kumppanimme
Yksin ei pärjää kukaan, yhdessä olemme enemmän.
Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja Business Finland tukevat meitä
Hankkeen nimi: Lietsu Palvelut Oy – Elämyksellinen huoneistohotelli- ja matkailupalvelukonsepti Pohjois-Karjalassa
Hankekoodi: A74975
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Toteutusaika: 7.2.2019 – 31.8.2023
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon ELY-keskus
Hankkeen tavoitteena on kansainväliseen markkinaan tähtäävän ja uutta matkailijavirtaa Pohjois-Karjalaan tuovan huoneistohotellin liiketoiminnan käynnistäminen ja yrityksen kansainvälinen kasvu elämyksellisten ja kokonaisvaltaisten matkailupalvelujen tuottajaksi.
***
Hankkeen nimi: Huoneistohotellin palveluiden kehittämistoimenpiteiden suunnittelu häiriötilanteessa
Toteutusaika: 19.3. – 31.5.2020
Vastuuviranomainen: Business Finland
Hankkeen nimi: Huoneistohotellin palveluiden kehittäminen häiriötilanteessa
Toteutusaika: 1.8.2020 – 31.7.2021
Vastuuviranomainen: Business Finland
Hankkeen nimi: Työkalu matkailualan mikroyritysten vastuullisuusraportointiin ja
vastuullisuusviestinnän kehittämiseen
Toteutusaika: 1.11.2022 – 30.4.2024
Vastuuviranomainen: Business Finland
Projektille on myönnetty Euroopan unionin NextGenerationEU -rahoitusta Suomen kestävän kasvun ohjelmasta (RRF).
Kuulumme Karelia à la Carte -verkostoon
“Aidot ruokaelämykset syntyvät lähellä tuotetuista puhtaista raaka-aineista, jotka ovat saaneet aromikkuutensa vaara- ja lehtomaisemissa keskiyön auringon alla”, todetaan Karelia à la carten nettisivuilla. Näitä makuja myö ylpeinä tarjoillaan Lietsun aamiaisella, iltapalalla ja tilauksesta myös muina aikoina.
Lietsussa voit siis aloittaa aamusi nautiskelemalla esimerkiksi karjalaisia perinneleivonnaisia, huolella valittuja leivänpäällisiä, lähiseudun kanalan munia, luomumysliä marjojen kera sekä paikallisen paahtimon kahvia. Raaka-aineita meille toimittaa yli 20 paikallista tuottajaa. Siis aitoa ja rehellistä suomalaista ruokaa.
Olemme myös Taste Saimaa -partneriorganisaatio ja vuonna 2024 Saimaan alue on Euroopan ruokakulttuurin ykkösalue – European Region of Gastronomy 2024.
Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa
Nuorissa on tulevaisuus ja alueen oppilaitokset kouluttavat meille yrityksille tulevaisuuden työvoiman! Vuosittain meillä Lietsussa suorittaa työssäoppimisjaksonsa noin 4-8 opiskelijaharjoittelijaa. Lisäksi tarjoamme aiheita ja ohjausta opinnäytetöihin sekä erilaisiin pienempiin opiskeluprojekteihin.
Olemme allekirjoittaneet kumppanuussopimusen sekä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian sekä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa, mutta toki teemme yhteistyötä muidenkin halukkaiden oppilaitosten kanssa.
Yhteistyökumppanimme yrittäjyydessä
Yrityksemme on Joensuun Yrittäjät ry:n ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n sekä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n jäsenyritys. Olemme lisäksi Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry:n jäsen.
Kanssamme Lietsua rakentamassa
Tila- ja sisustussuunnittelu: Marjamailla Design /Marja Nevalainen
Brändi ja ilme: Virran Varrelta Design Oy /Sari Kaija
Digitaalinen toteutus: Digiveljet Oy /Jesse Kivivuori
Sisällöt ja tarinat: Cordial Communications Oy /Anu Ruusila
Taloushallinto: Tilitoimisto Kiteytys Oy /Laura Hämäläinen
Markkinointi: Markkinointitoimisto Tovari Oy
IT-palvelut: Data-Enter Oy /Joona Kuronen
Lukitus: RCO Security Oy sekä Bittiguru Oy
Mikrobiturvallisuus: XHOME /Jadeca Oy