Majoitu kotoisassa Lietsun hengessä

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu huoneet karjalaisuus

Yksilöllisesti sisustetut huoneistomme ovat laadukkaasti varusteltuja. Aamukahvit ja iltateen voipi keitellä ja aamiaisen nauttia omaan tahtiinsa oman huoneiston rauhassa.

Potkaise kengät jalastasi, sulje silmäsi. Meillä on sinulle kerrottavaa niin Karjalan sammaleisilta saloilta, menneen ajan kauppiaita kuhisevasta Joen kaupungista kuin runonlaulajan haikeista sävelistä. Kietoudu tunnelmaan ja anna tarinoiden viedä mukanaan.

Jokainen huoneistomme kertoo oman tarinansa paikallisesta historiasta, kulttuurista tai luonnosta. Tarinaa kuiskivat niin kertomukset, kuvat kuin sisustuksen harkitut yksityiskohdatkin. Huoneidemme nimet kumpuavat karjalan kielen eri vivahteista.

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu aamukahvi etätyö majoitus palvelu

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu – potkaise kengät jalastasi ja nauti

Huoneiden varustelut

Kaikkiin huoneistoihimme kuuluu

Jääkaappi ja liesi
Astian-pesukone
Pyykin-pesukone
Ilmastointi /lämmitys
Tv ja Wifi
Suihku

Huoneistojen varustelu

 

Huoneistohotelli Lietsussa on 30 kahden hengen huoneistoa ja yksi pienempi, yhden hengen huoneisto. Esteettömiä huoneistoja on kaksi. Osa huoneistoista voidaan yhdistää esimerkiksi perheille. Kaikkiin huoneistoihimme sisältyy oma keittiö ja kylpyhuone. Huoneistoissa on ilmastointi ja lämmitys. Hotellimme ovissa on koodilla toimiva lukitus. Kaikissa huoneistoissamme on:

  • liesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, astian- ja pyykinpesukoneet
  • kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja hiustenkuivaaja
  • astioita, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä
  • pesuaineiden aloitussetti pyykin- ja astianpesuun
  • silitysmahdollisuus ja pyykinkuivausteline (vastaanotosta pyydettäesssä)

Aloita päiväsi maukkaalla karjalaisella aamiaisella. Tuotteemme raikkaista marjoista ja mehuista suussa sulaviin karjalanpiirakoihin ja muihin leivonnaisiin ovat tarkkaan valikoituja paikallisilta tuottajilta. Toistaiseksi aamiainen tarjoillaan huoneistoon jo edeltävänä iltana.

Aamiainen

Saavutko hotellille myöhään ja nälkäisenä, tai kaipaatko koko perheelle iltapalaa? Järjestämme sinulle maistuvan iltapalan suoraan huoneeseesi. Kerro toiveesi etukäteen ja jätä muu huoleksemme! Huom. Iltapala sisältää osittain samoja tuotteita kuin tällä hetkellä huoneistoihin toimitettava aamiaisemme.

Iltapala

Saapuminen

Huoneistomme ovat asiakkaiden käytettävissä tulopäivästä klo 16.00
lähtöpäivään klo 11.00 saakka. Mahdollisuuksien mukaan joustamme näissä toki mielellämme. Edellytämme asiakkaidemme täyttävän ja allekirjoittavan viranomaisille tarkoitetut matkustajakortit ennen saapumista sähköisesti verkkopalvelussamme tai saapumisen yhteydessä hotellin vastaanotossa.

Siivous ja hygienia

Huoneistomajoituksemme hintaan sisältyvät huoneiston kodinkoneiden, astioiden ja ruokailuvälineiden käyttö, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä perussaippuoiden, mausteiden ja wc-papereiden aloitussetti.

Pidemmät majoitukset sisältävät siivouksen lisäksi seuraavasti:
– 5-7 vrk: siivous kerran tekstiilivaihdolla
– Yli 7 vrk: siivous kaksi kertaa viikossa, tekstiilivaihto kerran viikossa

Erikseen sovitut lisäsiivoukset 30 €/kerta. Siivoamme vain asiakkaan ollessa poissa huoneistosta. Olemme tehostaneet niin huoneistojen kuin yleistenkin tilojen puhdistusta ja käytämme hajustamattomia desinfioivia puhdistusaineita. Pyydämme vieraitamme noudattamaan hyvää käsihygieniaa.

Lisävuoteet ja perhehuoneistot

Kaikkiin huoneistoihimme on saatavissa vauvansänky veloituksetta. Perheen alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä veloituksetta myös aikuisen seurassa samassa vuoteessa. Osaan huoneistoistamme voit varata lisäpalveluna juniorivuoteen hintaan 15 € /vrk. Juniorivuoteita ja vauvansänkyjä on saatavilla rajoitettu määrä. Tutustu myös Perhe Lietsussa –kampanjaamme.

Osa huoneistoistamme voidaan yhdistää suuremmiksi huoneistoiksi. Kysy tästä mahdollisuudesta suoraan vastaanotostamme.

Allergiahuoneet

Osassa huoneistoistamme ei koskaan ole ollut eläimiä. Käytämme huonesiivouksessa sekä tekstiilien huollossa hajustamattomia pesuaineita. Vain käsitiskiaineemme on tällä hetkellä hajustettu, mutta pyynnöstä korvaamme sen toki tuoksuttomalla. Mainitsettehan allergiahuoneen tarpeesta jo huonevarauksenne yhteydessä.

Lukitus

Hotellimme ulko-ovet sekä huoneistojemme ovet on varustettu koodilukituksella, joka mahdollistaa itsenäisen saapumisen myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Ennakkoon maksetuissa tai luottokortilla vahvistetuissa varauksissa saat huonenumeron ja varauskohtaisen ovikoodin ilmoittamaasi sähköpostiin verkkopalvelussamme tekemäsi sisäänkirjautumisen jälkeen. Muissa tapauksissa saat ovikoodin vastaanotosta. Ovikoodin voimassaolo päättyy heti uloskirjautumisen yhteydessä.

Maksu- ja peruutusehdot

Kunkin varaustapahtuman maksu- ja peruutusehdot on kuvattu varauksen yhteydessä. Useimmiten maksuehtona on maksu sisäänkirjautuessa (vahvistus luottokortilla varattaessa) tai ennakkomaksu, ja peruutusehtona ilmainen peruutus 24 h ennen saapumista tai ei peruutusoikeutta. Voit muuttaa tai perua varauksesi käytetyn varauskanavan ja varatun hinnan mukaisten ehtojen puitteissa samaa varauskanavaa käyttäen.

Ajankohtaiset hinta- ja saatavuustiedot sekä peruutusehdot löydät varauskalenteristamme.

Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit ja käteisen. Jos varausta ei ole maksettu tai varmennettu luottokortilta ennakkoon, maksetaan varaus käteisellä tai maksukortilla paikan päällä hotellissa. Laskutamme erillisellä laskulla vain yrityksiä, joilla on voimassa oleva sopimus hotellin kanssa.

Maksutavat

Varausehdot