Majoitut meillä kotoisasti Lietsun hengessä

Potkaise kengät jalastasi, sulje silmäsi. Meillä on sinulle kerrottavaa niin Karjalan sammaleisilta saloilta, menneen ajan kauppiaita kuhisevasta Joen kaupungista kuin runonlaulajan haikeista sävelistä. Kietoudu tunnelmaan ja anna tarinoiden viedä mukanaan.

Yksilöllisesti sisustetut huoneemme ovat laadukkaasti varusteltuja. Voit valita, nautitko Lietsun karjalaisen aamiaisen tuvassamme vai keitteletkö aamukahvit näppärästi itseksesi. Mikä vain parhaiten siulle soppii!

Oma rauha ja makoisat unet, meillä on hyvä köllötellä!

Varaa huone

Tutustu huoneisiin

Jokainen huoneistomme kertoo oman tarinansa paikallisesta historiasta, kulttuurista tai luonnosta. Tarinoita kuiskivat niin kertomukset, kuvat kuin sisustuksen harkitut yksityiskohdatkin.

Huoneitamme yhdistävät laadukkaat materiaalit ja varustetaso. Muilta osin jokainen huoneisto on uniikki. Kurkista niistä muutamaan!

Käspaikka

”Siihen käspaikkaan mie tuntoni ja haaveeni kirjailin. Punaisen Karjalan käen laulamaan ilosta, sydämen kertomaan rakkauvesta.”

Astu somaan pirttiin vehreän niityn laidalla. Seinällä perinteinen käsin kirjottu käspaikka muistuttaa karjalaisesta vieraanvaraisuudesta. Nauti kahvihetki keittiön pöydän ääressä, lämmitä välipala mikrossa. Kodikkaassa Käspaikassa yöpyy leppoisasti vaikka koko perhe, sillä tilaa on myös lisävuoteille. Halutessasi Lietsun emännät huolehtivat iltapalan huoneeseen, kaikki lutviutuu!

Čoma rouzu

Viehkeä Čoma rouzu eli Karjalan ruusu on soma ja persoonallinen. Sen sisustuksesta löydät niin uutta kuin vanhaakin. Jalat ylös, kylmä juoma jääkaapista ja suosikkiohjelma TV:stä – nauti hemmotteluhetkestä ruusuisessa tunnelmassa. Huoneen voi yhdistää Päivännouzu -huoneen kanssa, jolloin majoittumaan mahtuu isompikin porukka. Tilaa ja kauneutta jokaiselle!

”Kesän ensimmäinen kukkiva pensasruusu on karjalanruusu, joka saattaa avata vaaleanpunaiset kukkansa jo toukokuussa.”

hääpaketti häämajoitus juhlapaketti siulle ja siun rakkaimmalle lietsu

Muuzikku

”Soita sie, mie laulan!” Tuntojen soinnut ja elämän tahdit, nehän meillä raikaa!

Kanteleella tai sähkökitaralla, karjalainen ilo ja elämänjano löytävät ilmaisunsa musiikista. Mieluiten kaverin kanssa, tietenkin! Tämän huoneen sisustus kumartaa Karjalan kunnailta ponnistaneille populaarimusiikin taitajille. Sininen keittiö toimii täydellisesti vaikkapa rokkikesän tapahtumien aikaan – aterioi, lepää ja virittäydy sävelten vietäväksi!

Korbimeččy

Korpimetsässä kuljetaan hiljalleen, yksin. Tämä yhden hengen huoneemme vie sinut sammaleiselle polulle. Metsän vihreässä kainalossa on oma rauha. Kaikki tarvittavat asiat löytyvät tästäkin huoneesta aina liedestä astianpesukoneeseen ja kahvinkeittimeen.

”Kesäkuussa kuljin saloilla vailla päämäärää. Taitoin kuusenkerkkiä pikkunälkään, viivytin kotiinpaluuta.”

Lietsun huoneissa on tunnelmaa, tilaa ja toimivuutta.

Kaikkiin huoneistoihimme kuuluu

Jääkaappi ja liesi
Astian-pesukone
Pyykin-pesukone
Ilmastointi /lämmitys
Tv ja Wifi
Suihku

Huoneistojen varustelu

Huoneistohotelli Lietsussa on 30 kahden hengen huoneistoa ja yksi pienempi, yhden hengen huoneisto. Kahden hengen huoneistoista 12 on parivuoteellisia ja loput erillisillä vuoteilla. Esteettömiä huoneistoja on kaksi. Osa huoneistoista voidaan yhdistää esimerkiksi perheille. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö ja kylpyhuone, sekä luonnollisesti ilmastointi ja lämmitys. Hotellimme ovissa on koodilla toimiva lukitus. Kaikissa huoneistoissamme on:

  • liesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, astian- ja pyykinpesukoneet
  • kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja hiustenkuivaaja
  • astioita, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä
  • pesuaineiden aloitussetti pyykin- ja astianpesuun
  • silitysmahdollisuus ja pyykinkuivausteline (vastaanotosta pyydettäessä)
  • HUOM. bideesuihku vain esteettömissä huoneistoissa

Majoitu sujuvasti

Saapuminen

Huoneistomme ovat asiakkaiden käytettävissä tulopäivästä klo 16.00
lähtöpäivään klo 11.00 saakka. Mahdollisuuksien mukaan joustamme näissä toki mielellämme. Edellytämme asiakkaidemme täyttävän ja allekirjoittavan viranomaisille tarkoitetut matkustajakortit ennen saapumista sähköisesti verkkopalvelussamme tai saapumisen yhteydessä hotellin vastaanotossa.

Siivous ja hygienia

Majoituksen hintaan sisältyy huoneiston kodinkoneiden, astioiden ja ruokailuvälineiden käyttö, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä perussaippuoiden, mausteiden ja wc-papereiden aloitussetti.

Pidemmät majoitukset sisältävät siivouksen lisäksi:
– 5-7 vrk: siivous kerran tekstiilivaihdolla
– Yli 7 vrk: siivous kaksi kertaa viikossa, tekstiilivaihto kerran viikossa

Erikseen sovitut lisäsiivoukset 30 €/kerta. Siivoamme vain asiakkaan ollessa poissa huoneistosta. Olemme tehostaneet niin huoneistojen kuin yleistenkin tilojen puhdistusta ja käytämme hajustamattomia desinfioivia puhdistusaineita. Pyydämme vieraitamme noudattamaan hyvää käsihygieniaa.

Lisävuoteet ja perhehuoneistot

Kaikkiin huoneistoihimme on saatavissa vauvansänky veloituksetta. Perheen alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä veloituksetta aikuisen seurassa samassa vuoteessa. Osaan huoneistoistamme voit varata lisäpalveluna juniorivuoteen hintaan 15 € /vrk. Juniorivuoteita ja vauvansänkyjä on saatavilla rajoitettu määrä. Tutustu myös Perhe Lietsussa –kampanjaamme.

Osa huoneistoistamme voidaan yhdistää suuremmiksi huoneistoiksi. Kysy tästä mahdollisuudesta suoraan vastaanotostamme.

Allergiahuoneet

Osassa huoneistoistamme ei koskaan ole ollut eläimiä. Käytämme huonesiivouksessa sekä tekstiilien huollossa hajustamattomia pesuaineita. Vain käsitiskiaineemme on tällä hetkellä hajustettu, mutta pyynnöstä korvaamme sen toki tuoksuttomalla. Mainitsettehan allergiahuoneen tarpeesta huonevarauksenne yhteydessä.

Lukitus

Hotellimme ulko-ovet sekä huoneistojemme ovet on varustettu koodilukituksella, joka mahdollistaa itsenäisen saapumisen myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Ennakkoon maksetuissa tai luottokortilla vahvistetuissa varauksissa saat huonenumeron ja varauskohtaisen ovikoodin ilmoittamaasi sähköpostiin verkkopalvelussamme tekemäsi sisäänkirjautumisen jälkeen. Muissa tapauksissa saat ovikoodin vastaanotosta. Ovikoodin voimassaolo päättyy heti uloskirjautumisen yhteydessä.

Maksu- ja peruutusehdot

Kunkin varaustapahtuman maksu- ja peruutusehdot on kuvattu varauksen yhteydessä. Useimmiten maksuehtona on maksu sisäänkirjautuessa (vahvistus luottokortilla varattaessa) tai ennakkomaksu, ja peruutusehtona ilmainen peruutus 24 h ennen saapumista tai ei peruutusoikeutta. Voit muuttaa tai perua varauksesi käytetyn varauskanavan ja varatun hinnan mukaisten ehtojen puitteissa samaa varauskanavaa käyttäen.

Ajankohtaiset hinta- ja saatavuustiedot sekä peruutusehdot löydät varauskalenteristamme.

Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit ja käteisen. Jos varausta ei ole maksettu tai varmennettu luottokortilta ennakkoon, maksetaan varaus käteisellä tai maksukortilla paikan päällä hotellissa. Laskutamme erillisellä laskulla vain yrityksiä, joilla on voimassa oleva sopimus hotellin kanssa.

Maksutavat

Varausehdot