Yritysasiakkaat

Yhteistyö on meille karjalaisille luontaista!

Etsitkö luotettavaa ja joustavaa majoituskumppania Joensuusta? Räätälöimme yrityssopimukset niin yrityksille, ryhmille kuin tapahtumajärjestäjille – kunkin tarpeiden mukaan. Lietsun huoneistojen varustelutaso takaa kodikkaan ja toimivan majoituksen sekä makoisat unet. Tervetuloa työmatkalaiset, esiintyjät, kilpailijat, joukkueet ja ryhmät!

Joustavaa ja huoletonta, jotta työt sujuvat!
Aamiaisella tahi ilman, mikä parhaiten soppii.
Auto parkkiin ja sie pääset rentoutumaan!

Lietsun sopimushinnoittelu

Huolehdimme vieraistanne ja heidän viihtyvyydestään Joensuussa mielellämme! Sopimushintamme joustavine varausehtoineen sisältävät huoneistomajoituksen hotellipalveluilla Joensuun ydinkeskustassa, langattoman nettiyhteyden, pysäköinnin, kuntosalin vapaan käytön sekä yksityisen saunavuoron.

Toivotko aamiaista tai iltapalaa huoneistoon? Entä päivällinen huoneiston jääkaapissa heti työpäivän perään? Kaikki järjestyy! Ja mitä pidempi majoitus, sen edullisempi se on. Laskutuskin hoituu ilman muuta – vaikka kuukausittain.

Sopimushintaisten majoitusten varaukset hoituvat näppärästi yrityksen omalla varauskoodilla joko verkkosivuillamme, tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse, puh. 044 7520 500.

Kiinnostuitko?

Otattehan yhteyttä, mikäli haluatte sopimushinnoittelumme käyttöönne tai tarjouksen tapahtumaanne varten. Näin saattelette vieraanne, asiakkaanne tai yhteistyökumppaninne Lietsun hoiviin taaten heille yksilöllisen palvelukokemuksen. Käytössänne ovat  myös kokous- ja saunatilamme jokinäköalalla, ja ryhmille järjestyvät tarjoilut toiveidenne mukaan – vaikka täysihoidolla. Tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan Lietsuun ja sen palveluihin!

Helena Puhakka-Tarvainen
info@lietsuhotel.fi
puh. 050 541 7289

Majoitustarvetta muualla Suomessa?

Kumppanimme Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat enemmän kuin kalustettuja asuntoja, ja ne ovat Lietsun sopimusyritysten käytettävissä kumppanihinnoin. Tällä hetkellä tilapäiskoteja on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Vihdin Nummelassa, Lohjalla, Riihimäellä sekä Turussa.

Koti on Hiisi Homesille tunne, joka välittyy asukkaan astuessa sisään Hiisi Homesin tilapäiskotiin. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan ja -laudan ansiosta. Petivaatteet ja pyyhkeet ovat osa perusvarustusta. Langaton internet ja loppusiivous kuuluvat myös aina hintaan.

Varaa Hiisi Homes ja #painuhiiteen!

Yhteistyö Hiisi Homes Lietsu yrityksille