Yritysasiakkaat

Yhteistyö on meille karjalaisille luontaista!

Olemme luotettava ja joustava majoituskumppani Joensuussa niin yrityksille kuin tapahtumajärjestäjillekin. Lietsun huoneistojen varustelutaso takaa kodikkaan ja toimivan majoituksen sekä makoisat unet. Tervetuloa meille niin työmatkalaiset, esiintyjät, kilpailijat kuin joukkueet ja ryhmät!

Lietsun sopimushinnoittelu

Huolehdimme vieraistanne ja heidän viihtyvyydestään Joensuussa mielellämme! Sopimushintamme joustavine varausehtoineen sisältävät huoneistomajoituksen hotellipalveluilla Joensuun ydinkeskustassa, langattoman nettiyhteyden, pysäköinnin, kuntosalin vapaan käytön sekä yksityisen saunavuoron.

Haluaisitteko aamiaista tai iltapalaa huoneistoon? Odottaisiko päivällinen huoneiston jääkaapissa valmiina heti työpäivän perään? Onko teillä muita toiveita? Kaikki järjestyy! Ja mitä pidempi majoitus on, sen edullisempi se on. Laskutuskin hoituu ilman muuta – vaikka kuukausittain.

Sopimushintaisten majoitusten varaukset hoituvat näppärästi yrityksen omalla varauskoodilla joko verkkosivuillamme, tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse, puh. 044 7520 500.

Kiinnostuitko?

Otattehan yhteyttä, mikäli haluatte sopimushinnoittelumme käyttöönne tai tarjouksen tapahtumaanne varten. Niin saattelette vieraanne, asiakkaanne tai yhteistyökumppaninne Lietsun hoiviin taaten heille yksilöllisen palvelukokemuksen. Käytössänne ovat toki myös jokimaisemalliset kokous- ja saunatilamme ja ryhmille järjestyvät tarjoilut toiveidenne mukaan – vaikka täysihoidolla. Tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan Lietsuun ja sen palveluihin!

Helena Puhakka-Tarvainen
info@lietsuhotel.fi
puh. 050 541 7289

Majoitustarvetta muualla Suomessa?

Kumppanimme Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat enemmän kuin kalustettuja asuntoja ja ne ovat myös Lietsun sopimusyritysten käytettävissä kumppanihinnoin. Tällä hetkellä tilapäiskoteja on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Vihdin Nummelassa, Lohjalla, Riihimäellä sekä Turussa.

Koti on Hiisi Homesille tunne ja se välittyy asukkaan astuessa sisään Hiisi Homesin tilapäiskotiin. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan ja -laudan ansiosta. Petivaatteet ja pyyyhkeet ovat osa perusvarustusta ja langaton internet ja loppusiivous kuuluvat myös aina hintaan.

Varaa Hiisi Homes ja #painuhiiteen!

 

Yhteistyö Hiisi Homes Lietsu yrityksille