Yritysasiakkaat

Yhteistyö on meille karjalaisille luontaista!

Etsitkö luotettavaa ja joustavaa majoituskumppania Joensuusta? Räätälöimme yrityssopimukset niin yrityksille, ryhmille kuin tapahtumajärjestäjille – kunkin tarpeiden mukaan. Lietsun huoneistojen varustelutaso takaa kodikkaan ja toimivan majoituksen sekä makoisat unet. Tervetuloa työmatkalaiset, esiintyjät, kilpailijat, joukkueet ja ryhmät!

Joustavaa ja huoletonta, jotta työt sujuvat!
Aamiaisella tahi ilman, mikä parhaiten soppii.
Auto parkkiin ja sie pääset rentoutumaan!

Lietsun sopimushinnoittelu

Huolehdimme vieraistanne ja heidän viihtyvyydestään Joensuussa mielellämme! Sopimushintamme joustavine varausehtoineen sisältävät huoneistomajoituksen hotellipalveluilla Joensuun ydinkeskustassa, langattoman nettiyhteyden, pysäköinnin, kuntosalin vapaan käytön sekä yksityisen saunavuoron.

Toivotko aamiaista tai iltapalaa huoneistoon? Jotain erityistä varustetta huoneeseesi? Kaikki järjestyy! Ja mitä pidempi majoitus, sen edullisempi se on. Laskutuskin hoituu ilman muuta – vaikka kuukausittain.

Sopimushintaisten majoitusten varaukset hoituvat näppärästi yrityksen omalla varauskoodilla joko verkkosivuillamme, tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse, puh. 044 7520 500.

Kiinnostuitko?

Otattehan yhteyttä, mikäli haluatte sopimushinnoittelumme käyttöönne tai tarjouksen tapahtumaanne varten. Näin saattelette vieraanne, asiakkaanne tai yhteistyökumppaninne Lietsun hoiviin taaten heille yksilöllisen palvelukokemuksen. Käytössänne ovat  myös kokous- ja saunatilamme jokinäköalalla, ja ryhmille järjestyvät tarjoilut toiveidenne mukaan – vaikka täysihoidolla. Tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan Lietsuun ja sen palveluihin!

Helena Puhakka-Tarvainen
info@lietsuhotel.fi
puh. 050 541 7289