Tarjoamme huoneistomajoitusta Joensuun ydinkeskustassa.
3-6/2020 toimimme väliaikaisesti poikkeavin palveluin.

Uudet ja viihtyisät keittiöin ja pyykinpesukonein varustellut uniikit huoneistomme ovat varattavissa hotellimajoituksen ohella myös väliaikaiseen asumiseen ja etätyötiloiksi viikko- ja kuukausihinnoittelulla. Vieraidemme ja työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille yrittäjille sydämenasia ja palaamme tutulle vieraanvaraisuuden ja läsnäolevan palvelun tasolle, kun se on meille kaikille turvallista ja mahdollista.

Osta lahjakortti

Majoitu kotoisassa Lietsun hengessä

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu karjalainen sisustus second hand

Meillä majoitut tai työskentelet kuin kotonasi, joko lyhyemmän tai pidemmän ajan. Käytettävissäsi ovat oma keittiö, pyykinpesukoneella varusteltu kylpyhuone sekä nopea langaton nettiyhteys. Lisäpalveluna tarjoilemme halutessasi karjalaisia eväitä huoneistoosi, ja saunamme lämmössä voit nauttia rauhoittavasta jokimaisemasta.

Vastaanottomme palvelee hotellilla erikseen sovittaessa ja muutoin tavoitat meidät puhelimitse vuorokauden kaikkina hetkinä. Meille voit myös kirjautua sisään sähköisesti ja toimitamme huonenumeron ja ovikoodin sähköpostitse. Ovikoodi on henkilökohtainen.

  • Kirjautuminen hotelliin klo 16 alkaen
  • Huoneiston luovutus klo 11 mennessä

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu - Huoneistohotelli Joensuun keskustassa kylpyhuone

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu - Huoneistohotelli Joensuun keskustassa sultsina

Uniikit laadukkaat huoneistot

Kaikkiin huoneistoihimme kuuluu

Jääkaappi ja liesi
Astian-pesukone
Pyykin-pesukone
Ilmastointi /lämmitys
Tv ja Wifi
Suihku

Huoneistojen varustelu

Jokainen huoneistomme kertoo oman tarinansa paikallisesta historiasta, kulttuurista tai luonnosta. Huoneistohotelli Lietsussa on 30 kahden hengen huoneistoa ja yksi pienempi, yhden hengen huoneisto. Osa huoneistoista voidaan yhdistää esimerkiksi perheille. Kaikkiin huoneistoihimme sisältyy oma keittiö ja kylpyhuone. Huoneistoissa on ilmastointi sekä lämmitys, ja ovissa on koodilla toimiva lukitus. Kaikissa huoneistoissamme on:

  • liesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, astian- ja pyykinpesukoneet
  • kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja hiustenkuivaaja
  • astioita, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä
  • pesuaineiden aloitussetti pyykin- ja astianpesuun
  • silitysmahdollisuus (vastaanotosta pyydettäesssä)

Kampanjamme maalis-kesäkuussa 2020

Elä hyvä immeinen ohita näitä!

Perhe Lietsussa

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneistossa, yksityisen saunavuoron, karjalaisen evästarjottimen ja tarvittavat lisävuoteet enintään viidelle perheenjäsenelle hintaan 130 e/vrk varattuna suoraan hotellista.

Saatavana myös lahjakorttina!

Varaa

Siulle ja siun rakkaimmalle

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen parivuoteellisessa huoneistossa, lehtikuohua ja naposteltavaa tarjoiltuna huoneistoon, yksityisen saunavuoron, saunatuotteen sekä karjalaisen evästarjottimen kahdenkeskisiä hetkiä varten hintaan 130 €/vrk varattuna suoraan hotellista.

Saatavana myös lahjakorttina!

Varaa

Viikko- ja kuukausihinnoittelu

Tarjoamme pidempiaikaista majoitusta maalis-kesäkuussa 2020:
– ma-pe 350 €/huoneisto
– ma-su 450 €/huoneisto
– 1 kk 1500 €/huoneisto
– 2-3 kk 1200 €/huoneisto/kk

Tilauksesta hoidamme myös kaupassakäynnin puolestasi ja tarjoilemme kotiruoan huoneistoon.

Soita 044 7520 500

Sijainti
Hotellimme sijaitsee Joensuun keskustassa, Pielisjoen äärellä, osoitteessa Rantakatu 26. Palvelut ja liikenneyhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Varaaminen ja hinnat
Voit varata hotellimajoituksen nettisivujemme kautta tai suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla. Ajantasaiset hinnat ovat nähtävissä varauskalenterissamme.

Varataksesi viikko- tai kuukausihinnoitellun majoituksen, otathan yhteyttä vastaanottoomme. Hinnasto maalis-kesäkuussa 2020:
– ma-pe 350 €/huoneisto
– ma-su 450 €/huoneisto
– 1 kk 1500 €/huoneisto
– 2-3 kk 1200 €/huoneisto/kk

Saapuminen
Huoneistomme ovat asiakkaiden käytettävissä maalis-kesäkuussa 2020 poikkeuksellisesti tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 11.00 saakka. Edellytämme asiakkaidemme täyttävän ja allekirjoittavan viranomaisille tarkoitetut matkustajakortit ennen saapumista sähköisesti verkkopalvelussamme tai saapumisen yhteydessä hotellissa.

Siivous
Huoneistomajoituksemme hintaan sisältyvät huoneiston kodinkoneiden, astioiden ja ruokailuvälineiden käyttö, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä perussaippuoiden, mausteiden ja wc-papereiden aloitussetti. Pitkät majoitukset sisältävät siivouksen myös seuraavasti:
– ma-pe: siivous keskiviikkoisin, ei tekstiilivaihtoa
– ma-su: siivous torstaisin, tekstiilivaihto
– 1-3 kk: siivoukset tiistaisin ja perjantaisin, tekstiilivaihto perjantaisin
Erikseen sovitut lisäsiivoukset 30 €/kerta.

Karjalainen evästarjotin (korvaa aamiaisen ajalla 3-6/2020)
Tilauksesta tarjoilemme huoneistoihin karjalaisen evästarjottimen, 8 €/hlö. Eväät toimitetaan huoneistoon päivittäin klo 20 mennessä, tilaus klo 16 mennessä. Evästarjotin sisältää karjalaisia perinneleivonnaisia, juustoja, leikkeleitä, jogurttia, mysliä, marjoja ja mehua. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilatessasi evästarjottimen.

Sauna
Leppoisat löylyt odottavat sinua 5. kerroksen jokimaisemallisessa saunassamme. Varatessasi majoituksen suoraan hotellista tai verkkosivuiltamme, tunnin saunavuoro kerran majoituksen aikana (pitkissä majoituksissa kerran viikossa) sisältyy hintaan saatavuuden mukaan, muutoin 20 €/h.

Lisävuoteet
Kaikkiin huoneistoihimme on saatavissa vauvansänky veloituksetta. Perheen alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä veloituksetta myös aikuisen seurassa samassa vuoteessa. Osaan huoneistoistamme voit varata lisäpalveluna juniorivuoteen hintaan 15 € /vrk. Juniorivuoteita ja vauvansänkyjä on saatavilla rajoitettu määrä. Osa huoneistoistamme voidaan yhdistää suuremmiksi huoneistoiksi. Kysy tästä mahdollisuudesta suoraan vastaanotostamme.

Lemmikkieläimet
Ilmoitathan varausta tehdessäsi, jos lemmikki matkustaa mukanasi niin lemmikkiäsi odottavat huoneistossa makuualusta ja ruokakuppi. Veloitamme lemmikeistä 15 €/vrk sisältäen enimmillään kaksi lemmikkiä.

Pysäköinti
Lietsun läheisyydessä 200 m etäisyydellä on useita pysäköintialueita, mm.
– P-Toriparkki 14 €/vrk, Koskikatu 2
– Kauppakeskus Iso Myy 12 €/vrk, Torikatu 25
Kesällä 2020 saamme käyttöömme oman paikoitusalueen Lietsun piha-alueella.

Neuvottelu- ja saunatila
Vuokraamme jokimaisemaan avautuvaa 5. kerroksen neuvottelu- ja saunatilaamme. Neuvottelutilassa on 55” näyttö, jääkaappi ja wc. Järjestämme tarvittaessa myös tarjoilun. Sekä tilan että tarjoilun sitovat tilaukset vähintään 7 vrk aikaisemmin vastaanotostamme.

Neuvottelutila ilman saunaa max. 8 hlö
– klo 8-16 välisenä aikana 20 €/h
– klo 16-22 välisenä aikana 40 €/h

Neuvottelutila saunalla max. 8 hlö, sis. pyyhkeet
– klo 8-16 välisenä aikana 30 €/h
– klo 16-22 välisenä aikana 50 €/h

Maksu- ja peruutusehdot
Kunkin varaustapahtuman maksu- ja peruutusehdot on kuvattu varauksen yhteydessä. Voit muuttaa tai perua varauksesi käytetyn varauskanavan ja varatun hinnan mukaisten ehtojen puitteissa samaa varauskanavaa käyttäen. Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit ja käteisen. Laskutamme erillisellä laskulla vain yrityksiä, joilla on voimassa oleva sopimus hotellin kanssa. Laskutuslisämme on 8 €.

Maksutavat
Varausehdot