Yksilöllistä ja rentoa hotellimajoitusta Joensuun ydinkeskustassa

Majoitu vieraanvaraisessa ja viihtyisässä Lietsussa, Pielisjoen äärellä! Viihdy toimivissa ja kauniisti sisustetuissa hotellihuoneistoissamme niin lomalla kuin työmatkallakin.

Myö huolehditaan vieraistamme karjalaisella sydämellisyydellä - lämpimästi tervetulloo kaikille!

MEILLÄ ON TURVALLISTA YÖPYÄ

Kampanjamme

Elä hyvä immeinen ohita näitä!

Lahjakortit juhliin
Lahjakorttikauppaan
kansallispuisto koli matka loma patikointi lietsu hotelli
Patikointipäivä Kolilla
Tutustu kampanjaan

Koe karjalainen vieraanvaraisuus Lietsussa!

Hotelli Lietsussa sinua palvellaan sydämellisesti ja majoitut viihtyisästi. Keskeinen sijainti, paikallisuutta henkivät huoneistot sekä maukas aamiainen takaavat mieleenpainuvan elämyksen. Meillä asiat hoidetaan hurmaavalla karjalaisella iloisuudella. “Oma rauha, tahi puheen pulupatus, mitenkä vaan. Kotonas tunnet olevasi, omana ihtenäs asuvasi.”

Uniikit huoneistot
lietsun hengessä

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuu karjalaishenkinen sisustus

Tarinat, niitä meillä riittää. Kalevalasta maailmankuuluun rockmusiikkiin, Kolin huipulta pitkospuille. Jokainen huoneistomme kertoo omansa.

Tutustu huoneisiimme

Vastaanottomme palvelee sinua hotellilla ma-pe klo 7.00–20.00, la-su klo 8.00–20.00 sekä puhelimitse 24/7. Sisään- ja uloskirjautuminen onnistuu helposti myös netissä.

Huoneemme

Hyvin varustellut huoneistomme sijaitsevat Joensuun keskustassa. Palvelut, liikenneyhteydet sekä tapahtumapaikat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Sijaintimme

Unelma, joka ei jättänyt rauhaan. Sen toteuttivat nämä rohkeat naiset arvojaan seuraten. ”Kotonas tunnet olevasi, omana ihtenäs asuvasi.”

Tarinamme

Viihdy Huoneistohotelli Lietsun mutkattomassa tunnelmassa Joensuun keskustassa

Varaa huone